Här hittar ni lite kort information om de varumärken vi säljer på salongen. Vi väljer med otroligt stor omsorg vilka varumärken vi vill ha hos oss, allt för att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg med att hitta rätt produkter för dig med den mest fantastiska kvalité! 

Välkommen in för att höra mer om varumärkena, och få vår hjälp att hitta dina nya favoriter!Caudalíe är ett franskt hudvårdsmärke grundat utav Mathilde och Bertrand Thomas 1995 på deras vingård i Bordeaux. Paret tyckte att det var tråkigt med allt svinn som blev vid vintillverkningen, och började kolla närmre på vad svinnet hade för olika egenskaper och vad man skulle kunna använda det till. Där och då blev Caudalíe till.

Idag finns Caudalíe runt om i hela världen, och är framförallt i Frankrike en solklar självklarhet hos många kvinnors (och mäns) hudvårdsrutiner. 

Alla produkter är otroligt välarbetade och lyx är ett av ledorden i skapandet av produkterna, både i formula och förpackning. 
Youngblood är ett amerikanskt makeupmärkte grundat utav Pauline Youngblood. Varumärket grundades 1996 i Kalifornien när Pauline Youngblood jobbade som hudterapeut. Hon tyckte inte att det fanns några makeupprodukter som var rena och skonsamma nog att läggas på huden direkt efter till exempel en kemisk peeling eller en laserbehandling. 

Efter att ha letat utan resultat valde Pauline att skapa en egen produkt, och därefter ett eget märke. Produkten hon först skapade var Natural Loose Mineral Foundation som fortfarande är både vår, och deras mest sålda produkt. 

För Pauline är naturen otroligt viktig, därför använder hon sig utav de finaste ingredienser man kan hitta världen över utan att kompromissa de fantastiska färger och variation märket erbjuder. Självklart är alla produkter cruelty-free och veganska, vilket innebär att ingenting är djurtestat.